Nancy Huisman

Freelance communicatieadviseur   & tekstschrijver

Interim 

Heeft u een tijdelijk probleem met de bezetting van uw communicatieafdeling, door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof? Of heeft u voor een bepaald project een extra medewerker nodig? Soms is het handig om tijdelijk en zonder langlopende verplichtingen een ervaren medewerker bij u op locatie in te zetten.


Hiervoor kunt u eN communicatie inschakelen. Nancy Huisman is een zeer ervaren communicatieadviseur, die direct bij u op locatie aan de slag kan. Door haar ruime werkervaring bij zowel overheid als bedrijfsleven kan zij snel bij uiteenlopende organisaties inspringen. Zij is inzetbaar op verschillende niveaus, van strategische communicatie tot en met de complete uitvoering. 


Voorbeelden van mogelijke interim opdrachten zijn:

tijdelijke vervanging bij ziekte of verlof van uw medewerkers
| inhuur van extra capaciteit voor een tijdelijk project, bijvoorbeeld een verandertraject, een interne verhuizing of de invoering van nieuwe systemen of processen. 

| inzet van specifieke deskundigheid: invoering van een nieuwe huisstijl, (door)ontwikkeling van websites,  interactief beleid/participatietrajecten, reorganisaties.


eN communicatie | nancy.huisman@encommunicatie.nl | 06 53118863