Nancy Huisman

Freelance communicatieadviseur   & tekstschrijver

| 01-09-2021 |  Opdracht MOC Kustwacht verlengd

De opdracht voor het project Maritiem Operatie Centrum Kustwacht (MOC KW) is verlengd tot juli 2022. Nancy Huisman is hier werkzaam als senior communicatieadviseur voor het project Maritiem Operatie Centrum Kustwacht (MOC KW).


Communicatie speelt een centrale rol in dit complexe verandertraject waarbij diverse ministeries betrokken zijn. Samen met de omgevingsmanager voert Nancy regie over de communicatie. De communicatieactiviteiten zijn zeer divers, van strategisch advies bij interdepartementale en politiek gevoelige issues tot het schrijven van nota's en het organiseren van bijeenkomsten om de Kustwachtmedewerkers te informeren over het verandertraject.


Naast adviseur projectcommunicatie is Nancy ook secretaris van de interdepartementale stuurgroep en klankbordgroep MOC KW. Vanuit deze rol  ondersteunt zij de projectmanager en de omgevingsmanager bij de voorbereiding van de agenda en het ambtelijk vooroverleg. Ook zorgt zij voor het schrijven en redigeren van interdepartementale beleidsnota's, dashboards en verslagen en het organiseren van online interdepartementale bijeenkomsten.


Verder ondersteunt Nancy als communicatiedeskundige diverse communicatieactiviteiten van de afdeling Maritieme IT en van de coördinator omgevingsmanagement. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten, redigeren en vormgeven van een nieuwsbrief, het organiseren en technisch hosten van (online) bijeenkomsten, het maken van presentaties en visuals en het aanleveren van content voor intranet.


Lees meer over het project