Nancy Huisman

Freelance communicatieadviseur   & tekstschrijver

| 01-05-2017 |  DICTU Programma Cloud Werkplek

Per 1 mei is Nancy Huisman aan de slag gegaan met een nieuwe opdracht bij DICTU, als senior communicatieadviseur voor het Programma Cloud Werkplek.  DICTU is een grote ICT leverancier binnen de Rijksoverheid en onderdeel van het Ministerie van Economisch Zaken. Nancy wordt verantwoordelijk voor de interne en stakeholdercommunicatie van het programma, inclusief 'branding' van de nieuwe werkplek en communicatie naar de eindgebruikers. 


DICTU is gevestigd in Den Haag, Assen en Zwolle. Zo’n 1200 enthousiaste en gedreven medewerkers werken dagelijks hard aan hoog-beschikbare en innovatieve (Cloud) producten en diensten voor de opdrachtgevers. DICTU legt zich toe op het ontwikkelen en beheren van systemen en applicaties, het beheren van datacenters en de dienstverlening voor ruim 14.000 werkplekken en 13.000 devices. Zie ook www.dictu.nl


Als senior communicatieadviseur draagt Nancy zorg voor de overall programmacommunicatie rond de implementatie van de nieuwe werkplek binnen het ministerie van Economische Zaken. Onderdeel hiervan is het opstellen van eindgebruikersdocumentatie, nieuwsbrieven en content voor Rijksportaal. Gedurende het proces is afstemming met decentrale business projectmanagers  en communicatie adviseurs bij de EZ-onderdelen van groot belang.