Nancy Huisman

Freelance communicatieadviseur   & tekstschrijver
Projectbureau Delflandse Kust

Projectbureau Delflandse kust was een tijdelijk samenwerkingsverband tussen Rijkswaterstaat en het Hoogheemraadschap van Delfland. De Delflandse kust (van Hoek van Holland tot Scheveningen) is één van de ‘zwakke schakels’ van Nederland. Projectbureau Delflandse Kust is verantwoordelijk voor de versterking van de kust, door het verbreden van het strand en de duinen.


Voor Projectbureau Delflandse Kust heb ik een half jaar als interim communicatieadviseur gewerkt. Ik was hier onder meer verantwoordelijk voor de communicatie met de verschillende doelgroepen over strandafsluitingen, zwemveiligheid, drinkwaterwinning en grondwateroverlast. 


Verder hield ik de website bij, gaf ik regelmatig persberichten uit, begeleidde ik de medewerkers van het informatiecentrum en heb ik informatie- en relatiebijeenkomsten georganiseerd. Ook was ik verantwoordelijk voor het afstemmen van de communicatie met diverse betrokken partijen, zoals Rijkswaterstaat, Hoogheemraadschap, Dunea, Projectbureau Zandmotor, Gemeente Den Haag, bewoners- en belangenverenigingen.