Nancy Huisman

Freelance communicatieadviseur   & tekstschrijver

Over Nancy Huisman

Nancy Huisman, eigenaar van eN communicatie, is een allround communicatieadviseur, die snel bij u aan de slag kan. Zij heeft ruime ervaring, zowel op strategisch als operationeel niveau en kan ingezet worden voor de meest uiteenlopende communicatieopdrachten.   

Verandertrajecten

Ik ben gespecialiseerd in communicatie rond complexe verandertrajecten. In deze projecten adviseer ik het projectteam, maak doelgerichte plannen en coördineer de uitvoering tot in de puntjes. Ik vind het belangrijk om partijen met elkaar te verbinden en te zorgen voor draagvlak. In diverse verandertrajecten werk ik samen met WorkWire, een innovatief strategisch adviesbureau dat resultaatgerichte oplossingen biedt voor huisvestingsvraagstukken.  


Schrijven en redigeren van teksten

Mijn tweede specialisatie is het schrijven en redigeren van teksten. Als tekstschrijver hanteer ik flexibel verschillende stijlen om uw doelgroep aan te spreken, of dit nu het bestuur is of een groep consumenten. Ik heb ervaring met het schrijven van allerlei producten: van corporate strategiedocument tot publieksfolder, van hardcopy krant tot online content voor internet en intranet.  


Strategisch en operationeel niveau

Als allround adviseur ben ik breed inzetbaar: van beleidsplan tot toolkit, van evenement tot online content. Op strategisch niveau geef ik u advies op maat in de vorm van een strategisch plan of juist een concreet actieplan. Ook de uitvoering van uw plannen is bij mij in goede handen. Ik houd de regie over budget, planning en voortgang en zorg voor productie van de gewenste communicatiemiddelen.  


Visie

Mijn visie is dat communicatie effectief moet zijn. Niet gericht op middelen, maar op resultaat. Uiteindelijk is het doel dat communicatie bijdraagt aan het behalen van uw organisatiedoelstellingen. Dit geldt zowel op strategisch niveau als tijdens de uitvoeringsfase. Ik denk graag met u mee over de effectiviteit van uw communicatiemiddelen. 
 eN communicatie | nancy.huisman@encommunicatie.nl | 06 53118863