Nancy Huisman

Freelance communicatieadviseur   & tekstschrijver


WorkWire

Van mei 2015 tot september 2021 was ik als associate aangesloten bij WorkWire, een collectief van adviseurs en ontwerpers, gespecialiseerd in huisvesting en het optimale gebruik daarvan. Als ervaren  communicatiespecialist draaide ik mee in de projecten voor klanten van WorkWire. 


Flexlounge RWS Westraven

Opdrachten die ik in samenwerking met WorkWire heb uitgevoerd zijn onder meer het adviseren van het Programma Slimmer Samenwerken bij Rijkswaterstaat. Doel van dit programma is het geven van een nieuwe impuls aan Plaats-, Tijd-, en Apparaatonafhankeijk werken (TPAW) door focus op houding en gedrag van medewerkers. 


Hiernaast heb ik met WorkWire gewerkt aan het optimalisatietraject voor diverse Rijkswaterstaat gebouwen en de opening van de flexlounge in Westraven. Ook heb ik voor WorkWire van een syllabus samengesteld voor een opleidingstraject voor de huisvestingsadviseurs van Rijkswaterstaat. 


Verder heb ik diverse communicatiemiddelen geproduceerd voor WorkWire zelf, zoals een strategisch beleidsdocument en een artikel over Workplace Nudging.


Over WorkWire

Samen met de opdrachtgever creëert WorkWire een optimale werkomgeving: een empowering Workplace. Dit begint met efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. WorkWire geeft advies over de optimale inzet van facilitaire middelen. Voor een optimale werkomgeving is het ook van belang dat de inrichting ondersteunend is aan de (werk)processen van de organisatie. WorkWire helpt organisaties de beschikbare ruimte zo in te richten dat gewenste veranderingen daadwerkelijk tot stand komen. Ten slotte kan de werkomgeving ingezet worden om medewerkers en bezoekers te inspireren en te motiveren. WorkWire realiseert samen met de organisatie een werkomgeving, die het beste uit de medewerkers haalt en zorgt voor verbondenheid.


WorkWire biedt opdrachtgevers een multidisciplinair team van ervaren projectleiders, adviseurs en ontwerpers. Specialisten die nauw samenwerken vanuit een gezamenlijke visie: in elk veranderproces staat de mens centraal. Het WorkWire team dringt snel door tot de kern van de zaak en biedt - vaak verrassende - oplossingen op maat. We nemen de medewerkers mee in het proces, waardoor draagvlak ontstaat voor de veranderingen. Deze mensgerichte aanpak garandeert een optimaal resultaat voor de opdrachtgever.


WorkWire werkt voor uiteenlopende organisaties. Opdrachtgevers zijn: gemeenten, universiteiten, ministeries, zorgorganisaties, corporaties, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, adviesbureaus, profitorganisaties en multinationals. 

Lees meer op www.workwire.nl